Welkom op de website van Restaurant De Klipper. Gevestigd in het pittoreske dorpje Zwiggelte, waar je tijdens een wandeling door het dorp goed kunt zien dat het eertijds een boerengemeenschap was.
Mooie riet gedekte boerderijen sieren het dorp rondom de twee essen die het rijk is. Het boerenleven heeft zich door de tijd heen voornamelijk buiten het dorp verplaatst, maar restaurant de Klipper vormt samen met het aan haar geschakelde dorpshuis het hart van het dorp Zwiggelte.
Onze gebouwen zijn naast het ontvangen van onze gasten en toeristen dan ook een uitvalbasis voor dorpelingen en verenigingen. Het motto van ons dorp is: met mekaor, veur mekaor!
En dat geldt voor ons ook voor onze gasten.
Wij staon veur jullie klaor!

Aandacht voor het eten, of een drankje dat geserveerd wordt, maar ook aandacht voor onze gast is ons uitgangspunt.

Bij ons kunt u terecht voor uw lunch, diner, maar ook voor een kopje koffie of een drankje.
Op zomerse dagen is het goed vertoeven op het zonnig terras.
Ook verzorgen wij graag uw feest, partij of familie bijeenkomst. Onder het motto: uw feest, uw idee, maar we denken graag met u mee, zorgen we ervoor dat uw feest naar uw wensen verloopt.
Loop gerust binnen of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.
We beschikken over verschillende zalen, waar vergaderd kan worden. We beschikken over een beamer, scherm, wifi etc. Ook hiervoor maken we offertes naar uw wensen. Wij informeren u hierover graag.
Geschakeld aan het restaurant is het Dorpshuis de Schuur, waar naast dorpsactiviteiten ook activiteiten zoals de jaarlijkse terugkerende accordeondag plaats vindt.
Heeft u een activiteit, zoals een boekpresentatie of een bedrijfsbijeenkomst, maak gerust een afspraak of loop binnen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Naast het faciliteren op onze locatie verzorgen wij ook catering bij u thuis, waarbij wij ook rekening houden met uw wensen.
Kortom: Een klein bedrijf, maar groots in mogelijkheden